Team Bluechip

Joakim Frisk - Executive Director

Joakim är grundaren och ägaren av Bluechip. Han har studerat till idrottslärare och spelat professionell fotboll i Australien. Joakim pluggade på Plymouth State University i New Hampshire där han som längst gick till Final-Four i NCAA slutspelet med sitt lag. Under Joakims tid så var Plymouths fotbollslag rankade som Nr. 1 i USA. Förutom sina år på college har Joakim varit aktiv inom utlandsstudiebranchen i 23 år. Han har under dessa år hjälpt över 15.000 Nordiska studenter att hitta lämpliga skolor och utbildningar i USA.

Adam Knutsson-Sundblad - Student Athlete Manager

Efter att ha spenderat fyra år i North Carolina återvände jag till Sverige i December 2013. Under mina år i USA kombinerade jag min tennissatsning tillsammans med universitetsstudier på Gardner-Webb University. Skolan var en av nio skolor i Big South Conference som är medlemmar i NCAA Division 1. Min akademiska karriär fokuserade jag mycket på beteendevetenskap då jag vid examen tog emot en kandidatexamen i Sociologi med sidoinriktning Psykologi. Som tennisspelare lyckades jag ständigt jobba mig uppåt i laget och avslutade min karriär som både lagkapten och mottagare av First Team All Conference.

Pernilla Frisk - Business Manager

Att få chansen att studera i USA är en fantastisk möjlighet. USA är ett spännande land med oändliga möjligheter. Personligen älskar jag kulturen, den amerikanska inställningen och den stora variationen som landet erbjuder med allt från goa stränder, häftiga berg och coola storstäder som New York. Jag har arbetat med internationell utbildning och hjälpt ungdomar till USA i över 24 år, jag ser det som en förmån att se unga människor utvecklas och växa med den erfarenhet som studier i USA ger.