Scandinavian College Soccer Showcase

Provspelning för dig som vill spela College fotboll i USA!
 
En Showcase är en fantastisk möjlighet att visa upp sig och få en indikation på om man har det som krävs för att lyckas med fotbollen i USA. Vi vet av erfarenhet att de flesta kan åka, utvecklas och få ett stipendium på olika nivåer.
 
Alla är välkomna och deltagandet på Showcase rekommenderas starkt för alla som funderar på att åka och spela college fotboll i USA. Showcaset är öppet för Bluechips befintliga klienter och övriga spelare från hela Skandinavien.
 
Under en Showcase genomförs intensiva träningspass och olika spelpass under ledning av amerikanska collegetränare från de olika divisionerna inom NCAA och NAIA. Individuella utvärderingar och observationer görs och personliga film kan senare redigeras fram från filmmaterialet. Deltagarna får också information om skolidrottens regelverk och licensfrågor, om träningsförhållanden och livet på college i USA. 
 
Detta ingår: 
 
  • Träning och matchspel under ledning av professionella coacher från USA·        Genomgång och utvärdering av dina möjligheter att spela fotboll i USA.
  • Filmning och personlig filmredigering av Showcase som används i kontakten med tränare i USA när de söker spelare. Gäller för deltagare som sen anlitar Bluechip.
  • Presentation om collegefotboll med Bluechip och Coacherna, information om att spela fotboll och studera i USA, vilka regler som gäller, sportsliga och akademiska nivåer, hur man kan bli proffs (MLS), mm
  • Personligt möte med Bluechips personal
  • Möjlighet att träffa och prata med college tränarrna under dagen
  • Paneldiskussion och frågestund med coacherna och Bluechip.
  • Gemensam lunch för spelare, coacher och ledare.
 

Nästa College Soccer Showcase kommer att äga rum under hösten 2017. Information och anmälnings-formulär kommer att dyka upp här, så håll utkik!

Vid frågor kring detta evenemang, vänligen kontakta oss via info@bluechip.nu