Soccer Showcase USA

Provspelning för dig som vill spela College fotboll i USA!
 
En Showcase är en fantastisk möjlighet att visa upp sig för amerikanska college coacher, som är här för att rekrytera spelare till sina collegelag på fotbollsstipendier. 
 
Alla är välkomna och deltagandet på Showcase rekommenderas starkt för alla som funderar på att åka och spela college fotboll i USA. Vi vet av erfarenhet att de flesta kan åka, utvecklas och få ett stipendium på olika nivåer. Showcaset är öppet för Bluechips befintliga klienter och övriga spelare från hela Skandinavien.
 
Under en Showcase genomförs intensiva träningspass och olika spelpass under ledning av amerikanska collegetränare från de olika divisionerna inom NCAA och NAIA. Individuella utvärderingar och observationer görs och personliga film kan senare redigeras fram från filmmaterialet. Deltagarna får också information om skolidrottens regelverk och licensfrågor, om träningsförhållanden och livet på college i USA. 
 

Anmälan & Information Soccer Showcase i december 2017:
 

Var:               Valhalla IP & Scandic Opalen i Göteborg
När:               14/12  kl 8 - 17, för tjejer födda 1997 - 2000 
                      17/12 kl 8 - 17, för killar födda 1997 - 2000
Pris:               995 kr
Anmälan:      Anmälan gör du via formuläret lite längre ner på denna sida. Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är den 13/12 respektive den 16/12, anmälan är bindande.
Frågor/kontakt: Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Joakim Frisk på joakim.frisk@bluechip.nu 
 

Detta ingår:

  • Träning och matchspel under ledning av professionella coacher från USA. Genomgång och utvärdering av dina möjligheter att spela fotboll i USA.
  • Filmning och personlig filmredigering av Showcase som används i kontakten med tränare i USA när de söker spelare. Gäller för deltagare som sen anlitar Bluechip.
  • Presentation om collegefotboll med Bluechip och Coacherna, information om att spela fotboll och studera i USA, vilka regler som gäller, sportsliga och akademiska nivåer, hur man kan bli proffs (MLS), mm
  • Personligt möte med Bluechips personal
  • Möjlighet att träffa och prata med college tränarrna under dagen
  • Paneldiskussion och frågestund med coacherna och Bluechip.
  • Gemensam lunch för spelare, coacher och ledare.
     

ANMÄLAN  KILLAR 17/12 - KLICKA HÄR!

ANMÄLAN TJEJER 14/12 - KLICKA HÄR!


Betalning:
Deltagar avgiften betalas med kort i samband med anmälan. 
Registrering:
Registrering för alla deltagarna sker på Scandic Opalen kl 08.00 respektive dag. Hitta! 
Mat:
Lunch kommer att serveras på Scandic Opalen. Deltagarna ansvarar själva för mellanmål.
Försäkring:
Deltagarna ansvarar själva för sin egen försäkring. 
Avbokningsregler:
Vid förhinder att delta på Showcase gäller endast uppvisande av godkänt läkarintyg för avbokning och återbetalning av deltagar avgiften. 500 kr av deltagaravgiften återbetalas vid avbokning pga skada eller sjukdom fram till två veckor innan showcase, därefter sker ingen återbetalning. Vid skada eller sjukdom under showcase sker ingen återbetalning. 

* Bluechip reserverar sig och förbehåller sig rätten att göra ändringar i Showcase