College Hockey Showcase

Provspelning för dig som vill satsa på College Hockey i USA.

Många kända svenskar har genom NCAA College hockey nått sina drömmars mål! Viktor Ståhlberg, Carl Hagelin, Gustav Nyquist och Douglas Murray har alla studerat och spelat elithockey på college, idag spelar de alla i NHL!

En Showcase är en fantastisk möjlighet att visa upp sig och få en indikation på om man har det som krävs för att lyckas i USA. Här genomförs intensiva träningspass och olika spelpass under ledning av amerikanska tränare. Individuella utvärderingar och observationer görs av tränarna och Bluechip. Deltagarna får också information om prep/college hockeyns regler och licensfrågor och om träningsförhållanden och studentlivet i USA.

På våra showcases vi nöjet att besökas av college-coacher från alla olika nivåer som håller i is-passen och tillsammans med Bluechip utvärderar spelarnas möjligheter för en framtida karriär inom college hockeyn.


Detta ingår för dig som deltagare:

  • Ca. 7 timmars match/träning under ledning av professionella coacher från USA.
  • Presentation och information med Bluechip och Coacherna om att spela hockey och studera i USA. Här går vi också genom hur hockeyn ser ut i USA och vilka vägar man kan ta för att nå högsta eliten.
  • Personlig genomgång och utvärdering av dina möjligheter att spela hockey i USA.
  • Filmning och personlig filmredigering av Showcase som används i kontakten med tränare i USA när de söker spelare. Film redigering gäller för deltagare som sen anlitar Bluechip.
  • Gemensam lunch och mellanmål/snack för spelare, coacher och ledare båda dagarna

Datum och detaljer om vår nästa Hockey Showcase kommer inom kort. 

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss via mail på info@bluechip.nu eller telefon 031-631150.


*Bluechip reserverar sig för eventuella ändringar gällande Showcase.